Reviews


Reviews on Casa da Vida Nova are obviously important for everyone. What were our other guests’ experiences and was there anything they felt needed changing?
With pride we present our reviews which by the way can be found on our ‘Zoover‘ page.
(We are really sorry, but there are no english reviews available. Below our reviews in Dutch!)

 

Tineke Belmon, 10 juni 2014
In het echt is alles nog mooier geworden. Vorig jaar genoten met het hele gezin en aanhang. Deze keer met een vriendin. Heerlijk rustig. Je komt echt tot rust.

 

Daisy en Remo, 17 december 2013
Zoals ik al voorbaande jaren heb lgeschreven: een geweldige vakantie gehad! Heerlijk tot rust gekomen op n klein paradijsje op aarde! We kunnen niet anders dan ons aansluiten aan de beoordeling van mijn Papa Hans Vullings! Jullie zien ons zeker nog een keer terug.
Hans Vullings, 08 december 2013
Geweldige 15 dagen achter de rug in Casa da Vida Nova. Patricia en Cor ik heb genoten van jullie gastvrijheid en fijne accomodatie. Ik kijk in deze grauwe, donkere dagen voor kerst veel in mijn fotoboek. Waan me dan even terug bij jullie. Ik ben jaloers op de mensen die in de zomer van 2014 bij jullie gaan vertoeven. Fijn dat we een aantal keren van jouw kookkunst hebben mogen genieten, Patricia. Jullie accomodatie is tenslotte een bread and breakfast. Heerlijk gegeten en van Cor zijn verhalen en Portugese biertjes genoten.

 

Kees en Paula van den Berg, 24 september 2012
Casa da Vida Nova is een echte aanrader, wij hebben een heerlijk relaxed verblijf gehad bij Patricia en Cor en genoten van het zeer uitgebreide ontbijt dat elke morgen netjes op ons terras werd geserveerd.

De woning de Cypresse is gezellig , ruim en schoon.

 

Daisy van Litsenburg, 27 september 2012
We zijn voor het 3e jaar op rij geweest en we krijgen er maar geen genoeg van! Geweldige sfeer, heerlijk relaxen en genieten. Patricia en Cor zijn ontzettend lieve mensen en enorm gastvrij. Het voelt echt als thuiskomen in het zonnige en sfeervolle Casa da Vida Nova
mheijmans, 18 juni 2012
Casa da vida nova is een zeer bijzonder plekje in deze wereld Algarve.

In alle opzichten perfect en zonder gezeur.Altijd staan Patricia en Cor voor je klaar.Een paar keer per jaar ga ik er dan ook naar toe, en met heel veel plezier.En dat alles tegen zeer acceptabele prijs. Ik vraag me wel af hoe ze dit voor elkaar krijgen.Hoop dan ook dat ze het nog lang zullen volhouden.

 

Familie Lange, 08 maart 2012
Het was heerlijk verblijven bij Cor & Patricia en hun roedel hondjes. S’avonds wandelen door de mooie tuin, s’middags lekker aan het zwembad of lui op het terrasje….alles is fijn!

 

mheijmans, 19 november 2011
De verzorging is in alle opzichten is niet te evenaren.Prachtige omgeving en tuin.Verzorging van Patricia en Cor is uitmuntend.Het eten is 1 grote avontuur, en niet te vergeten de prachtige top wijnen uit de streek.En dat allemaal , inclusief acomodatie voor een betaalbare prijs.Zo’n ervaring vergeet je nooit weer.

Patries en Cor heel veel dank, ook voor de tips over goede restaurants, heerlijk ,heb genoten, en altijd raak !.Ik kom weer terug! En hoef nooit meer verder te zoeken.

 

Familie 3 personen, 03 december 2011
de accomodatie is zeer verzorgd en schoon, het ontbijt geweldig en wordt op je prive terras uitgeserveerd, de kamer is van alle gemakken voorzien.

De ligging is heerlijk rustig maar je bent zo in het volgende dorp of in een paar minuten zit je op het strand.

Er is trouwens ook een heerlijk zwembad.

About Us

We are Patricia and Cor.
Since 2005, Casa da Vida Nova has been our oasis of peace and privacy to avoid the hectic pace of life.
Casa da Vida Nova is available for you from February till November.
Experience here the pure Algarve with sun, sea and beautiful nature.
We offer privacy in a lush garden with private pool but also all sorts of entertainment within a few minutes drive.
Enjoy … experience the true Algarve!
We speak Dutch, English, German, French and of course Portuguese.

Casa da Vida Nova

Apartado Postal 34
Vale de Lousas
8365-306 Alcantarilha
Portugal
Mob. (+351) 969 802 792
[email protected]